contactar   |   ES  |   EN  |   FR  |   DE  |    Mida del text     |    Sense estils    |     Versió mòbils  |   

Ajuntament
de Castellgalí
 Data i hora oficials: 20:43 | 18/12/2018
Nadalgal 2019
Actualitat
Parc de Nadal NADALGALÍ
17/12/2018   Viu el Nadal a Castellgalí! Els dies 3 i 4 de gener de 2019, amb inflables, tallers i servei de bar
Llegir més
Oficina comarcal assessorament i pobresa energètica
Portada
Oficina comarcal d'assessorament energètic i atenció a la pobresa energètica

El Consell Comarcal del Bages ha presentat la nova Oficina comarcal d’assessorament energètic i atenció a la pobresa energètica, un servei pioner en l’àmbit comarcal a Catalunya que neix amb el triple objectiu d’impulsar noves mesures urgents per fer front a l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, contribuir a la millora de la qualitat de vida dels bagencs i bagenques i acomplir amb el dret d’accés als subministraments bàsics de llum, aigua i gas.

Aquesta oficina, impulsada per les Àrees de de Medi Ambient i Acció Social i Ciutadania, actuarà de forma itinerant en els 29 municipis que conformen l’Àrea Bàsica de Serveis Socials (ABSS) de la comarca i prestarà atenció i assessorament a la població en general i intervenció i acompanyament a persones en situació de pobresa energètica. El servei s’oferirà presencialment a sis municipis diferents, però en tots i cadascun dels punts d’atenció s’atendran usuaris i usuàries de qualsevol dels municipis de l’ABSS. Per a més detalls en relació als punts presencials de l’oficina, podeu consultar aquest tríptic informatiu

Per tal d’accedir al servei és imprescindible concertar una visita prèvia trucant al número de telèfon 687 721 459, o bé enviant un correu electrònic a oficinaenergetica@ccbages.cat. Els horaris d’atenció són de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, i dilluns i dijous, també de 16 a 19 hores. A més, s’habilitarà el portal http://oficinaenergetica.ccbages.cat amb tota la informació entorn dels drets de la ciutadania en matèria energètica.

En paral·lel, l’Oficina comarcal també actuarà per promoure l’eficiència energètica al Bages, tot donant suport tècnic als Serveis Socials Municipals; oferint formació i assessorament als professionals d’habitatge, consum i serveis socials en l’adquisició de coneixements en la lectura de factures, hàbits de consum que permetin estalviar en la factura, bo social i altres ajudes adreçades a la ciutadania; i realitzant xerrades i tallers d’eficiència energètica dirigits a tota la població.

Més informació al següent enllaç

Deixalleria mòbil
Portada
Deixalleria Mòbil

Per un municipi més sostenible

portada num 1portada num 1 portada num 2portada num 2 portada num 3portada num 3
Notícies

Conveni amb l'empresa Thor Especialidades, S.A.
17/12/2018 pel finançament de material informàtic per l'escola Sant Miquel...

Oficina comarcal d'assessorament energètic i atenció a la pobresa energètica
11/12/2018 L'Oficina arriba a Castellgalí! Vols millorar l'eficiència energètica de casa teva i reduir la despesa o tens dificultats per pagar les factures d'aig...

Més notícies
Ajuntament de Castellgalí
Avinguda de Montserrat, s/núm. | 08297 Castellgalí NIF P0806000F
Tel. Tel. 93 833 00 21 | Fax. 93 833 11 21 |  contactar
Amb col·laboració de: