Se suspèn la Festa Major 2020

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 00:00

L’evolució dels contagis a Catalunya, i a les nostres comarques de la regió central, ens aboquen a prendre la decisió de suspendre tots els actes de la Festa Major d’enguany. Des de l’Ajuntament de Castellgalí volem preservar la salut de les persones davant la celebració d’una Festa Major, vist el gran augment de contagis i positius.

El dijous 18 de juny, des de l’Ajuntament de Castellgalí, es va comunicar a la població de Castellgalí totes les novetats referents a la Festa Major d’estiu 2020, afectada per la crisi sanitària generada per la COVID-19.

Es preveia que en aquesta Festa Major d’estiu no hi hauria cap programa d’actes, però si s’oferirien petites activitats adaptades a les mesures de seguretat.

Aquesta decisió es va prendre temps enrere, creient que la situació epidemiològica d’aquest estiu esdevindria més segura, confiant en que l’augment de contagis i rebrots no sorgirien fins al setembre/octubre.

Lamentablement, la situació actual es va complicant més. A data d’avui, a la Regió Sanitaria de la Catalunya Central, disposem d’unes dades de 6.947 casos positius i 38.763 casos sospitosos, segons dades oficials de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitària de la Generalitat de Catalunya.

Un cop visualitzades aquestes dades, des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Castellgalí, es vol preservar la salut dels veïns i veïnes del poble de Castellgalí i garantir la seva seguretat, com a fet primordial.

A causa de no poder garantir una festivitat segura, s’ha trobat convenient prendre la decisió de cancel·lar la Festa Major d’enguany

Ara més que mai cal ser rigorosos i preventius per tal d’evitar la propagació de la pandèmia, per aquest motiu la situació sanitària actual ens porta a prendre la decisió de suspendre, en la seva totalitat, la Festa Major d’estiu 2020.

Darrera actualització: 17.07.2020 | 14:01