L’Ajuntament de Castellgalí s’adhereix a la convocatòria del programa de treball i formació 2019 - 2020

Dijous, 9 de gener de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Castellgalí s’adhereix a la nova convocatòria del programa treball i formació de l’any 2019 – 2020 destinat a persones majors de 45 anys. Aquest programa, ha estat portat a terme des del Consell Comarcal del Bages i el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya).

L’Ajuntament de Castellgalí ha contractat una persona en la seva adhesió al projecte de Treball i formació. Aquesta convocatòria, entre tots els Ajuntaments del Bages, ha donat oportunitats de treball a 31 usuaris/es.

 

Aquest fet suposa una millora de l’ocupabilitat de les persones beneficiàries, que no tenen feina i són preferentment majors de 45 anys que han exhaurit la prestació o el subsidi d’atur.

 

La línia de treball escollida ha estat la PANP: persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts, preferentment més grans de 45 anys.

 

S’entén per persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, totes aquelles persones inscrites al servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’Ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos, durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d’ocupació.  

Darrera actualització: 15.01.2020 | 17:26