Castellgalí ofereix un servei de recollida a domicili de poda, per evitar ocupar la via pública de restes vegetals

Dijous, 6 de febrer de 2020 a les 00:00

Castellgalí ofereix un servei totalment gratuït als seus habitants que ofereix recollida de trastos vells, poda i restes vegetals. Per utilitzar aquest servei només has de trucar al 900.707.171. Així s’evita ocupar la via pública de trastos vells i/o poda.

A Castellgalí volem evitar que les restes de poda s’acumulin a la via pública. Volem mantenir el poble net i sense desperfectes i/o obstacles que facilitin el pas dels vianants. Des de l’Ajuntament volem Castellgalí net i per aquest motiu oferim el servei de recollida, totalment gratuït, de trastos vells, poda i restes vegetals (la poda i restes vegetals sempre hauran d’anar lligades o en bosses tancades).

Us recordem alguns passos que cal seguir per utilitzar aquest servei:

Prèviament a treure cap trasto i/o restes vegetals a la via pública caldrà telefonar al contacte: 900.707.171. Un cop s’hagi pactat el dia de recollida amb el servei, els voluminosos i la poda o restes vegetals s’hauran de deixar a la porta de l’habitatge, i no al costat dels contenidors.

Tal com s’ha esmentat anteriorment, la poda i les restes vegetals s’han de deixar sempre lligades o en bosses tancades, sinó no es recollirà.

Els residus dels quals el veí no ha deixat constància o els dipositats fora de calendari, no es recolliran, fins al següent dia de servei.

Aprofiteu aquest servei a cost totalment zero, eviteu dipositar brutícia a la via pública i contribuïu a que el nostre municipi es mantingui net i lliure d’obstacles.

Darrera actualització: 06.02.2020 | 14:28